Darksiders Genesis – Console Launch Trailer

Darksiders Genesis belooft singles een romantische Valentijnsdag!

Vorig jaar spraken we tijdens Gamescom Billy Garretson, Principal UX Designer en Frank Barbiere, schrijver bij Airship Syndicate. Darksiders Genesis liet een geweldige indruk achter en vanaf morgen is het dan eindelijk zo ver voor de console spelers. Hoe kun je het beste Valentijnsdag vieren? Romantische etentjes, een leuke stedentrip, samen de zonsondergang bekijken…FOUT! Samen met broertjes War en Strife op oorlogspad gaan natuurlijk!

Neem hieronder een kijkje naar de Darksiders Genesis launch trailer!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On