Lost Ark Trailer

Lost Ark komt eindelijk naar Europa, maar slaat Nederland over…

Lost Ark is een immens populaire MMOARPG die de afgelopen jaren vooral in Korea, Japan en Rusland door miljoenen spelers gespeeld wordt.

Vanaf 11 februari 2022 is het dan eindelijk zo ver en kunnen Noord-Amerikaanse en Europese fans ook eindelijk aan de slag met de veelbelovende game. Er is echter een probleempje. Vanwege strengere regelgevingen omtrent gokken en lootboxes zal Lost Ark mogelijk niet standaard in Nederland en België beschikbaar zijn. Volslagen onzin, aangezien je in Nederland wel gewoon spellen als Overwatch, Hearthstone etc. kunt spelen.

Om al deze regeltjes te omzeilen zul je waarschijnlijik gebruik moeten maken van een VPN service, maar hoe dit allemaal in zijn werk zal gaan is nog niet helemaal duidelijk. Veel spelers deden het al eerder om de Aziatische en Russische versies van de game te kunnen spelen. Volgende maand weten we dus meer. Bekijk voor nu eerst alvast de Lost Ark trailer die meer over de wereld van Arkesia vertelt.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On