Fractured in Alterac Valley is nieuwe Hearthstone uitbreiding

Kies je voor Horde of Alliance?

The Frostwolf orcs en Stormpike dwergen voeren al een heel lange tijd oorlog. De prijs zijn de overblijfselen van een gevallen Naaru en het strijdveld de ijzige vlaktes van de Alterac vallei. In deze nieuwe Hearthstone uitbreiding moet je een kant kiezen! Steun je de Stormpikes die de Alliance vertegenwoordigen of ben je toch meer een loyale strijder voor de Frostwolves van de Horde? Sluit je aan bij de krachtige huurlingen en verover strategische objectieven en Honorable Kills.

Nog wat leuke features van de uitbreiding zijn splinternieuwe Hero Cards, een nieuw keyword genaamd “Honorable Kill”¬† en Objectives die spreuken¬† toevoegen die maar liefst drie beurten actief zijn. Je hebt bovendien tot 6 december aanstaande de tijd om hier de Fractured in Alterac Valley pre-purchade bundels in huis te halen.¬† Bekijk hieronder de grappige cinematic trailer.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On