Shadowlands is nieuwste World of Warcraft uitbreiding

In Shadowlands zul je het rijk der doden betreden!

De kwaadaardige Sylvanas Windrunner, gevallen leider van de Horde, heeft de sluier tussen Azeroth en het rijk der doden weten te doorbreken. Met deze daad wordt de balans tussen leven en dood serieus bedreigd.

Spelers zullen in de nieuwe uitbreiding op avontuur moeten gaan in de Shadowlands. Maar wat kun je allemaal van deze nieuwe wereld verwachten?

  • Vijf splinternieuwe zones: de fonkelende velden van Bastion, de strijdvelden van Maldraxxus, de eternal twilight van Ardenweald, de kastelen van Revendreth en tot slot de doodsenge Maw.
  • Claim de kracht van een Covenant: spelers zullen een van de vier ondersteunende¬† facties moeten kiezen om toegang te krijgen tot nieuwe eigenschappen en bonussen.
  • Beklim de Tower of the Damned en confronteer de monsterlijke wezens die in dienst zijn van The Jailer. Verkrijg legendarische schatten en bevrijd de geesten van heldhaftige krijgers uit het verleden.
  • Elk level heeft betekenis: Shadowlands zal een nieuw levelling systeem introduceren. Personages die het maximale level hebben bereikt worden teruggezet naar de vernieuwde level 50 en zullen naar de nieuwe levelcap van 60 kunnen werken.
  • Vernieuwde character customization opties.

Geen nieuwe hero class?

Het valt op dat Shadowlands geen nieuwe hero class zal introduceren, wat voor veel spelers mogelijk wel een beetje teleurstellend zal zijn. Wrath of the Lich King introduceerde de onheilspellende Death Knights, Cataclysm verwelkomde de Worgen en Goblin rassen, Mists of Pandaria het Pandaren ras en de Monk hero class en ga zo maar door. Na Battle of Azeroth zou een nieuwe hero class dus zeker niet een slecht idee zijn. Bekijk in ieder geval de onderstaande cinematic trailer, want deze is weer van het allerhoogste niveau!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On