Ubisoft heeft Uplay+ service aangekondigd

Speel met Uplay+ meer dan 100 Ubisoft games op de PC!

Uplay+, de nieuwe abonnementservice van Ubisoft voor Windows PC, is vanaf 3 september 2019 beschikaar voor Windows PC. Voor € 14,99 per maand geeft Uplay+ toegang tot de uitgebreide gamecatalogus van Ubisoft met wel meer dan 100 games voor PC. Uplay+ bevat klassiekers zoals Tom Clancy’s Splinter Cell, nieuwe releases zoals Ghost Recon Breakpoint, maar geeft ook toegang tot DLC en uitbreidingen, en geeft ook automatisch toegang tot early access en bètaprogramma’s, waaronder de Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint bèta, die start op 5 september. Meld je aan voor Uplay+ tussen 10 juni en 15 augustus om deel te nemen aan een gratis proefperiode met onbeperkte toegang tot Uplay+ van 3 tot 30 september.

Author: Per

Ik ben een gamer in hart en nieren en schrijf graag nieuws en recensies over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van gaming. Gamen doe ik vooral op de PC en Xbox One X!

Share This Post On