Burnout Paradise Remastered nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch

Kennen jullie Burnout Paradise nog?

Welkom terug in Paradise City! Vanaf vandaag is Burnout Paradise Remastered wereldwijd verkrijgbaar op de Nintendo Switch. Burnout Paradise Remastered, dat volledig is geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch in 60 FPS, inclusief veeg-en-trek-kaartbediening waarmee je eenvoudig kunt navigeren, biedt de ultieme racebaan waarop spelers en hun vrienden samen online en onderweg kunnen spelen.

Met bijna 100 wagens, 10 circuits en talloze extra uitdagingen en goodies zorgen de inbegrepen acht DLC-pakketten ervoor dat Burnout Paradise Remastered de ultieme Paradise City-ervaring is. Beuk door het verkeer en heers over de wegen in bloedstollende online multiplayer met maximaal acht andere coureurs, of geef de controller (of het systeem!) door in lokale party play. Bereid je voor om de handleiding van je auto weg te gooien en laat razend een spoor van snelheid en verwoesting achter in de hele stad!

 

 

 

 

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On