Gratis herfst-update voor Animal Crossing: New Horizons

Griezel er op los met de herfst-update van Animal Crossing: New Horizons!

De herfst is gearriveerd in Animal Crossing: New Horizons: eikels en dennenappels vallen uit de bomen, wachtend om gebruikt te worden voor nieuwe doe-het-zelfplannen. Maar er is meer content onderweg. Op 30 september verschijnt een gratis update voor Animal Crossing: New Horizons, verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, die het seizoen een griezelig randje geeft met Halloween-kostuums, nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor personages, nieuwe doe-het-zelfprojecten en festiviteiten. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe elementen die de gratis update vanaf 30 september zal toevoegen aan Animal Crossing: New Horizons:

    • Groeiende pompoenen – Pompoenzaadjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar bij Leif of in oktober bij Nooks Hoek. Zodra de pompoenen volgroeid zijn, kun je ze oogsten om ze voor pompoengebaseerde doe-het-zelfprojecten te gebruiken.
    • Halloween-voorbereidingen – Pompoenen zijn nog maar het begin van de komende Halloween-festiviteiten. Nu het Halloween-feest in zicht komt, kunnen spelers alvast beginnen snoep te verzamelen. In oktober kunnen spelers ook kostuums aanschaffen, zoals een heksenjurk of mummiepak, in de winkel van de Able-zusjes. Bodypaint en gekleurde contactlenzen zijn verkrijgbaar tegen betaling van Nook-miles. Andere bewoners kunnen spelers ook doe-het-zelfplannen met Halloween-thema geven.
    • Vier het Halloweenfeest – Wanneer Halloweenavond op 31 oktober om 17 uur is begonnen, zullen de bewoners zich verzamelen op het plein dat is versierd met allerlei Halloween-decoraties. Spelers krijgen ook bezoek van een mysterieuze gast: “Jack, de tsaar van Halloween.” Spelers kunnen Jack lolly’s en snoep geven om griezelige in-game-beloningen te verdienen. Door ook hun buren snoep te geven, voorkomen spelers dat ze door hen worden gefopt. Spelers kunnen ook een paar nieuwe reacties leren om hun angstige gevoelens mee uit te drukken.
    • Lijst met favoriete dromen – Afgelopen zomer werd voor spelers de mogelijkheid geïntroduceerd om een dutje te doen en in hun dromen andere eilanden te bezoeken. Nu kunnen spelers ook een lijst maken van favoriete eilanden om in hun dromen te bezoeken, waardoor het makkelijker is ernaar terug te keren.(Let op! Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst.)

    • NookLink-update – De NookLink-dienst in de Nintendo Switch Online-app voor mobiele telefoons krijgt begin oktober ook een update die spelers hun telefoon laat gebruiken om reacties in de game uit te voeren. (Om de reacties te kunnen gebruiken, moeten spelers de nieuwste software-update voor Animal Crossing: New Horizons installeren en zorgen dat de game is verbonden met internet op het moment dat NookLink wordt gebruikt) Dat komt dit seizoen meteen al goed van pas!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On