FINAL FANTASY VII REMAKE trailer

Zal FINAL FANTASY VII REMAKE de originele game kunnen overtreffen?

FINAL FANTASY VII REMAKE is een nieuwe versie van de iconische originele game die het RPG-genre opnieuw definieerde en duikt dieper dan ooit in de wereld en personages. De eerste game in dit project vindt plaats in de eclectische stad Midgar en levert een volledig opzichzelfstaande ervaring die een ideaal vertrekpunt voor de serie vormt.

Naast onvergetelijke personages en een krachtig verhaal, biedt FINAL FANTASY VII REMAKE een hybride gevechtssysteem dat realtime actie mixt met strategische, commando gebaseerde gevechten. Neem dus gauw een kijkje naar de indrukwekkende trailer.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On