FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition

FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES in een nieuw jasje!

Square Enix heeft bekendgemaakt dat FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition, de nieuwe versie van het geliefde action-RPG-avontuur, op 27 augustus 2020 beschikbaar komt voor de Nintendo Switch, de PlayStation 4 en mobiele iOS- en Android-apparaten, waarbij avonturiers ook cross-platform teams kunnen vormen om samen te spelen.

Naast het verbeterde beeld en geluid, is FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition op verschillende manieren vernieuwd om de ervaring magischer dan ooit te maken. Nieuwe ingesproken stemmen, online multiplayer met cross-play-mogelijkheid, nieuwe items en uitdagende nieuwe kerkers en eindbazen wachten spelers die de reis door een verbluffende fantasiewereld beginnen. Maak nieuwe, magische herinneringen met fantastische personages, werk samen met vrienden om gevaarlijke vijanden te bestrijden, en geniet van de heerlijke action-RPG-gameplay.

Naast dit alles introduceert FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition een gloednieuwe ‘Mimic’-functie waarmee spelers het uiterlijk kunnen aannemen van de verschillende personages die ze onderweg ontmoeten. Door stempels te verzamelen en Moogle Houses te bezoeken, of door uitdagende kerkers te voltooien, verdienen spelers unieke kristallen waarmee ze hun uiterlijk kunnen veranderen in dat van hun favoriete FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES-personages om hun avontuur in stijl te vervolgen.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On