War Stories Runaway Tiger nu verkrijgbaar

World of Tanks ontvangt nieuwe War Story!

Zojuist is de nieuwe campagne modus voor War Stories live gegaan. Ditmaal heeft het een alternatief historisch verhaal genaamd “Runaway Tiger” waarbij de geallieerden hebben ingebroken in een Duits fabriek  en willen ontsnappen met een prototype van de zwaar beveiligde geheime Panzer IV tank. Marianne Durieux is gevraagd om het onmogelijke uit te voeren terwijl de Duitse troepen onder zwaar alert staan moet zij en tal van moeilijke missies doorstaan om de Tiger uit het fabriek te krijgen. Deze 5e campagne is nu live op de PlayStation 4 systemen en Xbox One systemen, Op de Xbox One X is de nieuwe War Story zelfs speelbaar in 4K met spectaculaire HDR support. Bekijk hieronder de trailer.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On