DOOM Eternal ontvangt eerste update

DOOM Eternal eerste update en Precious Metals evenement is nu beschikbaar!

De update bevat Empowered Demons, Event Series 3, single-player campaign updates, BATTLEMODE-veranderingen en nog veel meer. Kom meer te weten over de nieuwe features en updates die Update 1 met zich meebrengt:

 • Empowered Demons –  Wraak gedode Slayers door empowered varianten van demonen te doden die die spelers uitschakelden. Deze demonen bieden een grotere uitdaging en geven grote hoeveelheden ressources en bonus XP wanneer ze worden verslagen.
 • Event Series 3 – Vandaag gaat Event Series 3 van start in DOOM Eternal, ook wel het Precious Metals-evenement genoemd, met glanzende nieuwe cosmetics om naar toe te werken, waaronder de MC Pain Master Collection! Spelers kunnen nu duiken in BATTLEMODE, Campaign of gewoon wekelijkse uitdagingen voltooien om hun voortgang in het evenement te verbeteren.
 • Single Player Quality-of-Life verbeteringen – Sinds de lancering luisteren we naar de feedback van spelers en update 1 behandelt enkele van de belangrijkste problemen die we horen. Sommige van deze veranderingen omvatten uitgebreide demonen-tutorials, de mogelijkheid om verticaal in het water te dashen en het verminderen van giftige damage tijdens het zwemmen.
 • BATTLEMODE Updates – We voegen een reeks functies toe die zijn ontworpen om de algehele ervaring in BATTLEMODE te verbeteren:
  • Sterfgevallen in BATTLEMODE tonen nu een overlijdensrapport om spelers te laten zien wat hen heeft gedood
  • Prestige-sterren verschijnen nu onder de spelerskaart om de meest toegewijde spelers te markeren
  • Problemen met latentie en vertraging opgelost
  • Tutorials verschijnen nu voor alle spelers wanneer BATTLEMODE voor de eerste keer wordt gespeeld
  • Echelon Leveling voor spelers op het maximale niveau

Meer weten? Kijk dan hier even op de Slayersclub website van Bethesda.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On