Diabo III: Eternal Collection bundel bevat coole extra’s

Diablo III fans opgelet!

>Op 2 november verschijnt in Europa een duivels aantrekkelijke Nintendo Switch-bundel met Blizzard’s legendarische game Diablo III: Eternal Collection. De bundel bestaat uit een Nintendo Switch-systeem en dock met exclusieve Diablo III-artwork, een downloadcode voor de game Diablo III: Eternal Collection en een speciale Nintendo Switch-etui.

Diablo III: Eternal Collection bevat de volledige klassieker, samen met de aanvullende content Rise of the Necromancer en Reaper of Souls. Daarnaast ontvangen fans die de Nintendo Switch-versie spelen speciale in-game-voorwerpen die exclusief zijn voor deze versie. Deze in-game-bonussen zijn verschillende items uit de The Legend of Zelda-serie, inclusief een Ganondorf Transmog-pantser, een Cucco-huisdier dat je volgt en een Golden Triforce-portretlijst. Bekijk hieronder de trailer!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On