Guilty Gear Strive trailer

Guilty Gear Strive is nieuwste beat-em-up!

De open beta voor Guilty Gear -Strive-, het nieuwste deel in de veelgeprezen vechtgameserie, is vanaf 19 februari 04:00 uur CET tot 21 februari 15:00 uur CET speelbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5. Met de open beta kunnen spelers dertien van de gamepersonages in handen krijgen om AI-gestuurde vechters te ontdekken, te trainen en te bestrijden of online hun geluk te beproeven tegen anderen. De open beta ondersteunt bovendien cross-play tussen PlayStation 4 en PlayStation 5.

Guilty Gear -Strive– wordt op 9 april 2021 uitgebracht op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Spelers die de PlayStation 4-versie kopen, kunnen daarnaast de PlayStation 5-versie helemaal gratis en voor niets ontvangen. Maar dan moet je natuurlijk wel eerst een PlayStation 5 weten te bemachtigen.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On