Destiny 2: Beyond Light nu verkrijgbaar op de next-gen

Ervaar de mooiste versies van Destiny 2: Beyond Light!

Destiny 2 is nu beschikbaar op de Xbox Series X, Xbox Series S en PlayStation 5. Spelers krijgen een gratis upgrade naar de volgende generatie consoles. Om de lancering te vieren heeft Bungie een speciale giveaway opgezet in Nederland waarbij ze een collector’s edition van de game en een Xbox Series X weggeven.

60fps en 4K-resolutie
De nieuwe consoles maken het voor Destiny-fans mogelijk om de game in 60fps en 4K-resolutie te spelen (60fps/1080p op Xbox Series S). Spelers op de Xbox Series X en PlayStation 5 kunnen ervoor kiezen om de iconische PVP-modus in te stellen op 120fps.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On