WRC 7 trailer

WRC 7 zet de 2017 Ford Fiesta World Rally Car in de spotlight!

In januari 2017 vervoegde de viervoudig WRC Wereldkampioen Sébastien Ogier het M-Sport World Rally Team, dat reeds over een sterk aantal coureurs beschikt waaronder Ott Tänak en Elfyn Evans.  Dankzij de krachtige 2017 Fiesta WRC wist hij zich snel aan de wagen aan te passen en de Rallye Monte-Carlo en Vodafone Rally de Portugal te winnen. Tijdens de eerste 10 rally’s wist de auto vier overwinningen te behalen, 14 podiumplaatsen, 56 special stage overwinningen en 53 leidersplaatsen.

WRC 7 neemt de speler mee tot in de verste uithoeken van de wereld dankzij 13 World Championship rally’s, verspreid over 15 landen en 4 continenten. Spelers kunnen hun favoriete piloot selecteren en hun vaardigheden testen op moeilijke, technische parcours. Sneeuw, gravel, asfalt, modder… elke rally brengt een unieke uitdaging met zich mee op wegen die nog nauwer, langer, gevaarlijker en meer realistisch zijn. WRC 7, de officiële videogame van de 2017 FIA World Rally Championship (WRC) verschijnt op 15 september voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On