Call of Duty: Black Ops 4 – Blackout Battle Royale trailer

Kan Call of Duty: Black Ops 4 de glorie van de voorgaande games overtreffen?

Neem een kijkje naar de gloednieuwe trailer van Blackout, Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale spelmodus. Deze nieuwe spelmodus levert de bekende Call of Duty gameplay gecombineerd met klassieke maps en personages uit het Black Ops universum.

Vanaf vandaag kunnen spelers alvast een hands-on voorproefje krijgen in de Blackout Private Beta die verschijnt voor de PlayStation 4. De Private Beta zorgt voor waardevolle spelers feedback en data die Activision en Treyarch gebruiken in de voorbereiding voor de release van de meest geanticipeerde Call of Duty game tot nu toe op 12 oktober.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On