Werewolf: The Apocalypse – Earthblood trailer

Maak kennis met de wereld van Werewolf: The Apocalypse!

De video toont de diepgang en complexiteit van het verhaal dat de held beleeft, en ook de agressieve manieren waarop mensen de natuur uitbuiten. Cahal heeft één doel voor ogen: zijn dochter redden. Maar om daarin te slagen moet hij het opnemen tegen de dreiging van een corrupte organisatie die de wereld vergiftigt: Endron, een petroleum producerend dochterbedrijf van de megacorporatie Pentex.

Omdat Cahal in een wolf kan veranderen, ziet hij dingen die voor gewone stervelingen verborgen blijven, waardoor hij de ware, corrupte aard van Endron en zijn vernietigende operaties kan onthullen. Geconfronteerd met de vernietiging van de natuur, die schuilgaat achter de hypocrisie van een ‘greenwashing’-reclamecampagne, transformeert de woede in Cahal – één van de belangrijkste mechanics in de game – hem in een weerwolf zodat hij de strijd kan aangaan met de corrumperende bovennatuurlijke krachten.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is de eerste actie-RPG-versie van de gelijknamige horrorfranchise. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal zijn bloederige pad naar verlossing te bewandelen. Cahal zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Pentex, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On