CAPTAIN TSUBASA: Rise of New Champions – DLC 1 & Update Trailer

CAPTAIN TSUBASA: RISE OF NEW CHAMPIONS voegt nieuwe content toe!

Vanaf vandaag zal CAPTAIN TSUBASA: RISE OF NEW CHAMPIONS de zogenaamde “jonge Zweedse Prins” Stefan Levin, de Muay Thai verdediger Singprasert Bunnaak en de miraculeuze keeper Ricardo Espadas op het veld verwelkomen! Elk van deze personages heeft een unieke set vaardigheden die gaat zorgen voor meer epische voetbalmomenten.

De update naar versie 1.10 zal vandaag beschikbaar zijn en zal nieuwe gratis content toevoegen. Een deel hiervan, The Otomo Middle School Route, zal spelers de mogelijkheid geven om zich onder te dompelen in een nieuwe speelbare episode in de verhaalmodus: EPISODE OF NEW HERO, waarin samenspel de sleutel tot winst is. Een gloednieuwe Assist Mode zal de game-ervaring verbeteren in EPISODE OF TSUBASA, die de spelers’ vaardigheden significant zal verhogen. Daarnaast zijn er verschillende aanpassingen om het spel evenwichtiger te maken, die bij de update zullen zitten. Deze zullen de algemene kwaliteit van het spel verbeteren, vooral in VERSUS en ONLINE VERSUS.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On