Ontdek meer over Egypte dankzij de Discovery Tour

Assassin’s Creed Origins is een handig middel op geschiedenis te delen!

Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt is een nieuwe educatieve modus, waarmee iedereen vanaf nu de volledige, interactieve 3D-reconstructie van het Oude Egypte in Assassin’s Creed Origins kan ontdekken, zonder conflicten, tijdsdruk of andere beperkingen. Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt is nu beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. De Discovery Tour is gratis voor bezitters van Assassin’s Creed Origins en is los verkrijgbaar voor PC via Uplay of Steam voor €19,99. Van Alexandrië tot Memphis, de Nijldelta tot de Zandzee, het plateau van Gizeh tot de oase van Fajoem, Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt laat bezoekers de rijke wereld van het Oude Egypte ontdekken of één van de 75 gethematiseerde tours volgen. Deze tours zijn ontwikkeld door de creatieve teams van Ubisoft in samenwerking met geschiedkundigen en egyptologen.

“Met Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt geven we iedereen die geïnteresseerd is in het Oude Egypte de kans om te genieten van de schoonheid van dit land en te beseffen dat videogames een bron van inspirerende kennis kunnen zijn”, verklaart Jean Guesdon, Creative Director van Assassin’s Creed Origins en Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt.

Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt is een unieke ervaring op het snijvlak van entertainment en educatie. Interactiviteit, specifiek voor de wereld van videogames, vormt de kern van de ervaring en zorgt voor een sterke betrokkenheid bij de inhoud. Dit maakt dat Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt een compleet nieuw type edutainment is.

“We hebben al vanaf de eerste Assassin’s Creed-game, ongeveer tien jaar geleden, contact gehad met leraren. Vele leraren gebruikten de games al tijdens hun geschiedenislessen, maar kwamen er snel achter dat ze een gemakkelijke, toegankelijke, educatieve tool nodig hadden, gebaseerd op onze historische reconstructies“, aldus Maxime Durand, in-house historicus bij Ubisoft Montreal. “Met Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt visualiseren en begrijpen bezoekers duizenden dingen uit de Egyptische geschiedenis in hun werkelijke context. Als zowel een spel als een leermiddel, is het een unieke mogelijkheid voor docenten om dit te integreren als onderdeel van hun geschiedenislessen.”

Bekijk de video hieronder.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On