Ghost of Tsushima: Legends trailer

Sucker Punch kondigt uit het niets GRATIS co-op multiplayer modus aan!

Ghost of Tsushima is een geweldige titel en waarom wij zo verzot op de game zijn kunnen jullie hier nog even terug lezen. Fans die de game volledig hebben uitgespeeld smeken de afgelopen weken om een New Game Pus modus. Maar Sucker Punch had iets anders voor ons in petto. Dit najaar zullen ze namelijk helemaal kosteloos en voor niets een GRATIS co-op multiplayer modus aan de game toevoegen.

We designed Legends to be an exclusively cooperative gameplay experience. You’ll be able to partner up with friends or via online matchmaking and play Legends in groups of 2-4 players. Each player can choose from one of four different character classes: the Samurai, Hunter, Ronin, or Assassin. Each class has unique advantages and abilities that we’ll reveal in the future, zei Senior Game Designer Darren Bridges

In deze modus kun je samen met één of drie vrienden op avontuur gaan in een mythologische wereld waar Oni’s (demonen) dood en verderf zaaien. Samen zul je de vele nieuwe vijanden moeten verslaan en kun je een heuse raid ervaren. Wij zijn in ieder geval hartstikke enthousiast! Bekijk hieronder de korte aankondigings trailer van Ghost of Tsushima: Legends.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On