RG RX-93 Nu Gundam ligt vanaf augustus in de winkels

 • Naam: RX-93 Nu Gundam
 • Lijn: Real Grade (RG)
 • Uitgever: Bandai
 • Schaal: 1/144
 • Releasedatum: augustus 2019
 • Prijs: 4536 Yen

De RG RX-93 Nu Gundam was onvermijdelijk!

In augustus 2018 konden bouwers aan de slag met de tot nu toe in vele ogen allerbeste RG modelkit die Bandai heeft uitgebracht. De iconische Sazabi van piloot Char Aznable kreeg namelijk de Real Grade behandeling. Velen vroegen zich af waar de RX-93 Nu Gundam bleef. Deze rivaliserende mobile suit mist namelijk al jaren uit de uitgebreide RG lineup. In augustus is het dan eindelijk zo ver. Iets wat mogelijk de beste 1/144 schaal Nu Gundam zal zijn wordt als reguliere release uitgebracht. Daarnaast zijn er zelfs geruchten dat de eerstvolgende Perfect Grade ook wel eens de Nu Gundam zou kunnen zijn, in verband met het 40-jarige bestaan van de Gundam franchise. Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd.

 • Beam Rifle
 • 6x Fin Funnel 
 • Nu Hyper Bazooka
 • Shield (Beam Cannon)
 • Beam Saber
 • Missile

Bekijk hieronder alvast wat je van de modelkit kunt verwachten.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On