Destiny 2: Shadowkeep launch trailer

Is Destiny 2: Shadowkeep de grote evolutie waar Guardians op zaten te wachten?

Destiny 2 spelers beginnen met de Shadowkeep uitbreiding aan een nieuw seizoen. Terwijl de helden van de laatste veilige stad hun aandacht richten op de verreikende grenzen van onze melkweg, zijn er nieuwe nachtmerries ontstaan uit een eeuwenoud kwaad dat ooit onder het maanoppervlak sluimerde. Keer terug naar de maan en reis diep in een mysterieuze Hive Keep. Werk samen met Eris om de nachtmerries te verslaan, voordat ze de mensheid voorgoed in een tijdperk van duisternis storten. Bereid je voor op de nieuwe “Season of the Undying”, speel een nieuwe activiteit, ontdek nieuwe exotische wapens, verzamel exclusieve, universele ornamenten en wordt sterker.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On