RG Tallgeese III onthuld tijdens de Shizuoka Hobby Show 2019

  • Naam: Tallgeese III
  • Lijn: Real Grade (RG)
  • Uitgever: Bandai Spirits (P-Bandai release)
  • Schaal: 1/144
  • Releasedatum: juli 2019
  • Prijs: 3024 Yen

De RG Tallgeese III maakt het trio af!

Vorig jaar bracht Bandai de geweldige RG Tallgeese uit. Al gauw volgde een P-Bandai exclusieve versie van de RG Tallgeese II en nu is afgelopen week tijdens de Shizuoka Hobby Show in Japan een leuke aankondiging gedaan. De RG Tallgeese III uit de populaire Gundam Wing animatie serie zal aankomende zomer namelijk ook als een exclusieve P-Bandai kit uitgebracht worden. 

  • Mega Cannon
  • Heat Rod
  • Shield
  • Beam Saber

P-Bandai modelkits zijn in het algemeen wat moeilijker te bemachtigen omdat deze eigenlijk strikt voor de Aziatische markt zijn bedoeld. Gelukkig zijn er Japanse proxy service bedrijven als Buyee waarmee ook wij deze exclusieve bouwpakketten kunnen aanschaffen.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On