Assassin’s Creed Origins season pass trailer

Assassin’s Creed Origins wordt een epische game!

Ook na de lancering van Assassin’s Creed Origins kunnen spelers nieuwe content verwachten, waaronder de Season Pass en gratis toegevoegde content voor alle spelers. Met een groot aanbod aan extra inhoud, krijgen spelers genoeg kansen om hun ontdekkingstochten door het immense en mythische Oude Egypte voort te zetten. Met extra verhaalmissies, tijdelijke evenementen en voorwerpen, hoeven spelers zich de komende maanden geen moment te vervelen.

De Assassin’s Creed Origins Season Pass bevat:

·         DLC 1 – The Hidden Ones: Deze uitbreiding bouwt voort op de groei van de Broederschap door spelers mee te nemen naar gebeurtenissen die zich jaren na Assassin’s Creed Origins afspelen. Hier strijden zij tegen Romeinse troepen die een nieuw gebied bezet hebben. Met deze uitbreiding wordt het maximale level verhoogd, waardoor spelers hun personages sterker kunnen blijven maken. The Hidden Ones is beschikbaar vanaf januari 2018.

·         DLC 2 – The Curse of the Pharaohs: Egyptische mythologie is de kern van deze verhaal gedreven uitbreiding, waar spelers moeten vechten tegen tot leven gewekte farao’s en een nieuw, mythisch rijk ontdekken. Gedurende de zoektocht naar de reden dat de farao’s plotseling tot leven komen, komen spelers verschillende Egyptische wezens tegen die iedereen kent. De krijgers van Anubis en schorpioenen zijn slechts een paar voorbeelden hiervan. Ook The Curse of the Pharaohs verhoogt het maximale level en introduceert nog meer gloednieuwe vaardigheden. Beschikbaar vanaf maart 2018.

·         The Roman Centurion and Horus Packs: Twee exclusieve pakketten met een nieuwe outfit, wapens, schild en vervoersmiddel. Beschikbaar vanaf november 2017.

·         500 Helix Credits. Beschikbaar bij de lancering van de game.

·         Een exclusief zeldzaam wapen, de Calamity Blade. Beschikbaar bij de lancering van de game.

De Season Pass is onderdeel van de Assassin’s Creed Origins Gold Edition. Daarnaast is de Season Pass apart verkrijgbaar voor €39.99.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On