LEGO Marvel Super Heroes 2 trailer

Kang de Conquerer is nieuwe superschurk in LEGO Marvel Super Heroes 2!

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een nieuwe trailer van LEGO Marvel Super Heroes 2 vrijgegeven met daarin Kang de Veroveraar. Deze tijdreizende superschurk heeft talloze steden uit verschillende tijden en ruimtes gestolen om de uitgebreide open wereld van Chronopolis te creëren. De video, afgelopen weekend voor het eerst getoond op Comic-Con International: San Diego, toont Kang op zijn ultieme missie om het universum te veroveren en de vele Marvel locaties in Chronopolis, waaronder het oude Egypte, New York City in 2099, Wakanda, Xandar en vele andere Marvel locaties.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On