Starfire speelbaar in Injustice 2

Injustice 2 verwelkomt Teen Titan Starfire bij het team!

Vandaag hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment de nieuwste toevoeging aan de Injustice 2  line-up bekendgemaakt: de UV-straalschietende heldin Starfire, die DC-fans wel zullen herkennen als prominent lid van de Teen Titans.

Vanaf nu kunnen spelers die de Injustice 2 Ultimate Edition, Injustice 2 Digitale Deluxe Edition, Injustice 2 Ultimate Pack of het Fighter Pack #1 hebben gekocht gebruik maken van de luchtprojectielen van Starfire, alsook van haar vliegkunsten om aanvallen te ontwijken en haar vaardigheid om dodelijke wapens uit pure energie te vervaardigen.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On