World of Tanks maakt zich klaar voor Update 1.0

Wargaming gaat World of Tanks volledig vernieuwen!

Vanaf maart 2018 kunnen fans aan de slag met de vernieuwde versie van World of Tanks. De game zal namelijk gebruik gaan maken van een nieuwe graphics engine en een authentieke soundtrack aan de game toevoegen. Update 1.0 zal de technologische basis volledig vervangen met de geavanceerde CORE graphics engine. Wargaming heeft daarom ruim vijfentwintig maps opnieuw ontworpen om mee te kunnen draaien met de hedendaagse grafische standaard. Elke map zal bovendien een nog diepere immersie bieden dankzij dynamische muziek en een toepasselijke sfeer.

“Update 1.0 is a true game-changer,” zei Milos Jerabek, World of Tanks Development Director. “Though the spirit of the game remains the same, the introduction of the new graphics engine leads to a far greater boost in image fidelity than a simple resolution increase. It’s a staggering difference from the game as you know it, and we can’t wait for players to get hands-on with it.”

De door Wargaming ontwikkelde CORE engine zal volgens Wargaming meer diepte, pracht en realisme naar de slagvelden van World of Tanks brengen, zonder hiermee de performance van de game te benadelen. Neem dus snel een kijkje naar de onderstaande trailer!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On