Pokémon Battle tussen Pikachu en Eevee brengt fans naar Utrecht

Pokémon battle zet Utrecht op de kop!

Afgelopen zaterdag is weer gebleken hoe populair Pokémon wel niet is. Vele fans kwamen namelijk naar Utrecht om ervoor te zorgen dat hun favoriete Pokémon – Pikachu of Eevee – een speciale, door Nintendo georganiseerde Battle zou winnen. Dit ter ere van twee nieuwe games voor de Nintendo Switch: Pokémon Let’s Go, Pikachu! en Pokémon Let’s Go, Eevee! Gaming-YouTuber en Pokémon-fan JoostSpeeltSpellen gaf leiding aan team Eevee, xLinkTijger voerde team Pikachu aan. Met speciale Pikachu- en Eevee-petjes maakten fans hun voorkeur duidelijk: Pikachu kreeg de meeste stemmen en won de unieke Battle. Bij bioscoop Kinepolis Jaarbeurs Utrecht konden fans ook de twee nieuwe Pokémon-games voor de Nintendo Switch spelen. Na een verhit potje gingen de gamers op de foto met hun game-held Pikachu of vingen hem met Pokémon GO op hun smartphone. Ook zetten ze gevangen Pokémon in Pokémon GO over naar de Pokémon Let’s Go-games. Bekijk hieronder een aantal foto’s van het evenement.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zijn twee exclusieve Pokémon-releases voor de Nintendo Switch. Gamers keren in deze spellen terug naar de Kanto-regio om Pokémon te vangen. Bijzonder is dat je de Nintendo Switch kunt koppelen aan een Poké Ball Plus, waarmee je als ware Pokémon Trainer een werpbeweging maakt om je favoriete karakters te vangen. Heb je deze te pakken? Dan hoor je het geluid van de gevangen Pokémon uit de bal komen. Sommige gevangen Pokémon in Pokémon GO zijn bovendien met je smartphone via een Bluetooth-verbinding over te zetten naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On