OO Gundam Seven Sword/G deze week verkrijgbaar

 • Naam: OO Gundam Seven Sword/G
 • Lijn: Perfect Grade (PG)
 • Uitgever: Bandai
 • Schaal: 1/60
 • Releasedatum: 15 december 2018
 • Prijs: 24,840 Yen

OO Gundam Seven Sword/G is dit jaar de Perfect Grade set

Vorig jaar bracht Bandai de geweldige PG 1/60 Gundam Exia en de luxere PG 1/60 Gundam Exia (Lighting Model) uit. De PG Gundam Exia bleek een indrukwekkend bouwpakket te zijn en kostte ons afgelopen jaar een paar dagen om in elkaar te zetten vanuit ons appartement in Hagashi Nagasaki, Tokio. Dit jaar is de OO Gundam echter aan de beurt en veel fans zijn een beetje teleurgesteld. De nieuwe PG 1/60 OO Gundam Seven Sword/ G is namelijk een reissue van de PG 1/60 Gundam OO Raiser, maar dan bewapend met de iconische Seven Swords. Naast de nieuwe wapens bevat het bouwpakket volgensĀ Bandai ook allerlei nieuwe LED functies en is de GN Sword II Blaster 340 mm lang en door Bandai Spirits ontwikkeld. Het pakket bevat de volgende accessoires:

 • GN Buster Sword II x1
 • GN Sword II Short x1
 • GN Sword Long x1
 • QN Qatar x2
 • GN Beam Saber x2
 • GN Sword II Blaster x1
 • Action Base x1

Neem hieronder een kijkje naar de officiĆ«le productfoto’s.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On