Red Dead Online Nieuwjaar deals

Red Dead Online spelers kunnen een frisse start maken!

Om het nieuwe jaar te vieren kunnen Red Dead Online spelers vanaf vandaag genieten van allemaal leuke deals. Wat dacht je van een gratis Honor reset en kortingen voor aanpassingen aan het uiterlijk van je Character, zoals een gratis knipbeurt, daarnaast ook gratis drankjes in alle lokale saloons om de gelegenheid te vieren.

Andere hoogtepunten zijn:

  • 50% korting op het aanpassen van het uiterlijk van een character
  • Boost op Naturalist en Collector Sales: 50% meer RDO$ op alle Naturalist Sample Sales aan Harriet Davenport, en 30% meer RDO$ voor alle volledige Collector’s Set Sales
    Driedubbel XP bij alle A Land of Opportunities missions en Free Roam Missions
  • Nieuwe kortingen: 60% korting op alle Ammo, 50% korting op alle Food, Liquors and Tonics, 40% korting op paardenuitrusting (Saddles, Saddlebags, Stirrups, Blankets, and Horns) en 30% korting op alle Revolvers, Stable Stalls, Horse Tonics en Horse Food, evenals alle Legendary Ram Garment Sets in Gus’ Store
  • Prime Gaming-voordelen: spelers die hun Social Club-account aan Prime Gaming koppelen, ontvangen Rewards voor een gratis Bounty Hunter License en een gratis Ability Card Upgrade, een Award voor de Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery en een aanbieding voor 50% korting op een Weapon Pamphlet de Fence
  • En een Reward voor een gratis Honor Reset voor alle spelers die deze week inloggen, evenals:
  • Gratis Haircuts bij alle Barbers tot 11 januari
  • De hele week gratis drankjes bij alle plaatselijke saloons

Bekijk de volledige newswire hier!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On