Win jouw eigen Assassin’s Creed Valhalla vuurkorf

Assassin’s Creed Valhalla ligt vanaf 10 november in de winkels!

Ubisoft introduceert de heetste Assassin’s Creed Collector’s Edition ooit, de unieke must-have editie van Assassin’s Creed Valhalla voor elke gamer die het tijdens het najaar ook wel graag een beetje warmer heeft. Niet alleen Eivor, die de ijzige Noordzee doorkruist op weg naar Engeland, is op zoek naar warmere oorden, ook wij zijn al sinds de prehistorie op zoek naar warmte, al dan niet met een vette vuurkorf in de tuin.

De vuurkorf is gemaakt van massief staal en is 110 centimeter hoog, waardoor de vlammen voor een aangename temperatuur en een spetterend schouwspel zorgen. Het Assassin’s Creed Valhalla-logo en de Like a Viking-hashtag lichten mooi op in het donker en verzekeren fans van een ideale vikingsfeer in hun tuin.

Hoe maak je kans?

  • Pre-order vóór 9 november een versie van Assassin’s Creed Valhalla op de Ubisoft Store.
  • Meld je vervolgens aan op deze website.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On