Gundam Wing Snow White Prelude pre-orders zijn gestart

Gundam Wing is nog altijd populair!

Tamashii nations heeft vorige week aangekondigd dat pre-orders voor de imposante Gundam Wing Snow White Prelude op 21 november van start gaan. Deze splinternieuwe collectible wordt uigebracht om het 25-jarige bestaan van de Gundam Wing franchise te vieren. De mobile suit in kwestie is echter een nieuwe versie van de Wing Gundam die de hoofdrol speelt in de Frozen Teardrop manga. Katoki Hajime’s redesign van de Wing Gundam Snow Wite Prelude is een ode aan het originele design, verbeterd met extra Seraphim binders, nieuwe wapens en een nieuwe transformatie.

Goedkoop wordt deze robot echter niet, aangezien de verkoopprijs 29.700 Yen zal zijn. Reken dus maar op een 250,00 euro, exclusief verzendkosten en eventuele extra kosten, aangezien het ook nog eens om een P-Bandai release gaat. Bekijk hieronder de promo video.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On