Rainbow Six Siege – The M.U.T.E Protocol

Rainbow Six Siege ontvangt tijdelijk nieuwe content!

M.U.T.E. Protocol, een tijdelijk in-game event in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is vanaf vandaag, 4 augustus, gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One, en pc en introduceert een gloednieuwe gamemodus en exclusieve items voor meerdere Operators.

M.U.T.E. Protocol introduceert een gloednieuwe variant op de 5v5 Secure Area gamemodus in een futuristische versie van de Tower map. In deze gamemodus moeten de aanvallers M.U.T.E. Protocol uitschakelen en proberen de verdedigers dit te voorkomen. Zelfs voor spelers die vertrouwd zijn met de gamemodus Secure Area, voelt M.U.T.E. Protocol uniek aan door een gloednieuwe functie: Morphing. De aanvallers moeten twee gebieden veiligstellen en krijgen hierbij de mogelijkheid om van gedaante te verwisselen tussen Operator en drone. Aan de andere kant krijgen de verdedigers de mogelijkheid om zich digitaal te verplaatsen via kogelwerende camera’s.

Het M.U.T.E. Protocol event introduceert tevens 26 exclusieve items voor Operators Jackal, Lion, Ying, Kapkan, Mira, Mute, Oryx en Vigil. Spelers krijgen een voorproefje van deze hightech items door de desbetreffende Operator te spelen in de tijdelijke gamemodus. M.U.T.E. Protocol packs zijn te verdienen door speciale Event Challenges te voltooien en zijn verkrijgbaar voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per stuk. M.U.T.E. Protocol eindigt op 17 augustus.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On