World of Tanks voegt nieuwe map aan game toe

World of Tanks biedt spelers levensechte Berlijn map!

Voor World of Tanks spelers wordt de klok teruggedraaid, helemaal terug naar 1945, want zij lanceren de nieuwe map “Berlin” die zich afspeelt in Berlijn vlak voor de eind van de Tweede Wereldoorlog. Het team heeft keihard gewerkt om de omgevingen, historische gebouwen en monumenten nauwkeurig en historisch accuraat na te bouwen binnen wat in de gameplay omgeving mogelijk is en met hier en daar wat kleine aanpassingen voor sfeer effecten. Meer dan 300 bronnen moesten hiervoor geraadpleegd worden. Soms voldeden de standaard foto’s niet helemaal en zo zijn er zelfs luchtfoto’s, oude litho’s, etsen en zelfs postkaarten gebruikt.¬†Voor de Kroll Opera House ontbraken er materialen van een deel van de gevel, dus was er in het architecten archief gedoken die uit 1846 stamde.

Paar noemenswaardige gebouwen die erin verwerkt zijn:

  • Reichstag
  • Brandenburg Gate
  • Kroll Opera House
  • Lehrter Station (Lehrter Bahnhof)
  • Tiergarten Park
    En meer….

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On