Fallout 76 Roadmap onthuld

Is Fallout 76 nog te redden?

Bethesda heeft twee roadmaps vrijgegeven voor Fallout 76. De eerste is een vogelperspectief op 2019 van wat er de drie aankomende seizoenen nog zal verschijnen aan content, nieuwe game modes, quests, verhalen, evenementen en wat Fallout 76 nog meer te bieden heeft in Appalachia gedurende heel 2019. De tweede bevat een gedetailleerd overzicht van content en features voor de Wild Appalachia update die er op 12 maart aankomt. In november van vorig jaar bleek dat de Fallout 76 niet de game was waar wij op gehoopt hadden. We hopen daarom dat Bethesda met al deze nieuwe content nieuw leven in de game kan blazen. Fallout 76 verdient een tweede kans!

Wild Appalachia

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On