SINoALICE vanaf 1 juli verkrijgbaar

SINoALICE is een spannende RPG voor  onderweg!

Spelers kunnen zich alvast voor SINoALICE, de mobiele fantasy battle rpg van Yoko Taro (bekend van NieR: Automata), inschrijven via de App Store en Google Play Store. Deze nieuwe game zal vanaf 1 juli beschikbaar zijn.

Om hun geliefde auteurs weer tot leven te brengen moeten Alice, Cinderella and andere legendes tot de dood moeten strijden. Verwacht keiharde real time gevechten en verschillende verhaallijnen. Daarnaast heeft Keiichi Okabe, componist van de NieR games SINoALICE voorzien van prachtige muziek. Neem hieronder een kijkje naar de trailer.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On