Ghost of Tsushima: Legends en New Game+ vanaf 16 oktober beschikbaar

Ghost of Tsushima: Legends laat zien dat Sucker Punch Productions om de spelers geeft!

Vanaf 16 oktober kunnen Ghost of Tsushima spelers helemaal gratis en voor niets update versie 1.1 van de game downloaden. Deze update voegt onder andere de splinternieuwe Ghost of Tsushima: Legends modus toe. Hierin kunnen spelers het in een co-op multiplayer modus opnemen tegen monsters uit de Japanse mythologie en ook eindelijk aan de slag met een heuse New Game+.

Thank you so much for your support of Ghost of Tsushima! We are so appreciative to all of you who have shared your Platinum Trophy screenshots, Photo Mode captures, fox petting GIFs and beautiful fan art with us, as well as all of your thoughts about the game. We’ve been listening to your feedback, and we’re excited to release a major update for Ghost of Tsushima on October 16, Version 1.1.

Ghost of Tsushima: Legends bevat 2-player co-op story missies en 4-player co-op survival missies. Daarnaast zal een aantal weken na de release ook een uitdagende Raid worden uitgebracht. Let op! Je zult wel een PlayStation Plus abonnement moeten hebben om samen te kunnen spelen. Na het downloaden van update 1.1 zul je een nieuw personage in de wereld kunnen vinden. Gyozen the Storyteller is namelijk niemand minder dan de auteur van de spookachtige avonturen die je in Ghost of Tsushima: Legends zal vinden. Door met Gyozen te praten krijg je toegang tot de Ghost of Tsushima: Legends lobby. Uiteraard kun je ook gewoon vanuit het hoofdmenu de lobby bereiken, of door een PSN uitnodiging van een vriend te accepteren.

Ghost of Tsushima Legends Gyozen

Welke Class kies jij?

In de modus zul je uit vier verschillende classes kunnen kiezen. Iedere class heeft vanzelfsprekend zijn eigen unieke voordelen en eigenschappen. Na een korte tutorial mag je kiezen welke class je als eerste vrijspeelt. Daarna speel je de rest vrij door hogere rangen te bereiken. Naast de unieke eigenschap kan elke class ook een alternatieve eigenschap vrijspelen. Bovendien vind je ook allerlei class-specifieke charms en ranged wapens. De Samurai moet het vooral van zijn offensieve eigenschappen hebben en hakt er op los. De Hunter is de sniper van het viertal, die met haar ultieme aanval meerdere vijanden van afstand uitschakelt. De Ronin kan het hele team reviven dankzij zijn Breath of Izanami eigenschap en daarnaast kan hij een Spirit Dog oproepen. De Assassin slaat toe vanuit de schaduwen en kan met zijn Shadow Strike aanval het slagveld rond teleporteren.

Ghost of Tsushima: Legends beloont spelers met nieuwe cosmetics

De nieuwe modus zit natuurlijk ook weer vol met cosmetics en deze kunnen allen vrijgespeeld worden via gameplay. De game zal namelijk geen microtransactions bevatten en dat is werkelijk geweldig nieuws. Progressie in Legends zal afhankelijk zijn van de verschillende gear die je tijdens je avontuur bemachtigt. Door moeilijkere uitdagingen aan te gaan ontvang je zeldzame en krachtige gear die nodig zal zijn om de Raid te kunnen overwinnen.

Sucker Punch Productions voegt eindelijk de New Game+ modus toe

Als je zoals velen de single player story modus van de game al hebt uitgespeeld kun je eindelijk aan de slag met de New Game+ modus. Je behoudt al je technieken, gear en vanity items. Daarnaast zal deze modus ook een nieuwe moeilijkheidsgraad bevatten. Wees gerust, deze kun je namelijk altijd gewoon aanpassen als het toch net even iets te moeilijk wordt. Verder ontvangen spelers een New Game+ paard met rode manen en een uniek zadel, zijn er allerlei krachtige nieuwe charms toegevoegd en vind je een extra upgrade voor je zwaard, boog en armor. Er is vanaf volgende week dus weer genoeg in de game te doen!

Nog een nieuwe toevoeging die je alleen in de New Game+ modus kunt vinden is de Ghost Flower. Deze nieuwe bloem zul je kunnen inleveren bij een griezelige verkoper in Ariake. Als je een Tale of activiteit uitspeelt waar je al eerder een beloning voor hebt gehad ontvang je nu Ghost Flowers. Deze bloemen belonen je met nieuwe armor dyes en vanity gear die enkel in de New Game+ te vinden zullen zijn. Tot slot zal update 1.1 er voor zorgen dat je eindelijk armor loadouts kunt samenstellen, zie je nu de totale speeltijd achter je savefile staan en ontvangt de uitgebreide foto modus nieuwe opties. Zijn jullie klaar voor een nieuw avontuur?

 

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On