Descent of Dragons Cinematic Trailer

Descent of Dragons sluit Hearthstone’s eerste “year long” verhaallijn af!

Hearthstone fans opgelet! De nieuwe uitbreiding ” Descent of Dragons” zal aan het einde van dit jaar aan de populaire game toegevoegd worden. Op 10 december kunnen fans namelijk aan de slag met krachtige draken!

“We love constantly exploring new ideas with Hearthstone, from telling an epic year-long story to introducing fun new ways to play,” said J. Allen Brack, president of Blizzard Entertainment. “Descent of Dragons embodies that value—we think players will have a blast with all of the new cards as well as the new gameplay mechanics we’re introducing with this expansion.”

Neem hieronder een kijkje naar de geweldige trailer!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On