World of Warships Giveaway

Halloween Lootbox

Win jij een Halloween Lootbox voor World of Warships?

Wargaming heeft speciaal om Halloween te vieren een stapel code’s opgestuurd die we aan onze bezoekers mogen weggeven. Met deze codes kun je “Halloween lootboxes” ontvangen om in hun geweldige World of Warships game¬†(die je door de link te volgen gratis kunt downloaden) te gebruiken. Het gaat overigens om codes voor de EU server, hou hier dus zeker even rekening mee om teleurstelling te voorkomen. De codes zijn bovendien slechts van 26 oktober tot 26 november 2017 geldig. Doe vandaag dus nog mee aan onze World of Warships Giveaway! Veel succes.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On