Hasbro onthuld nieuwe Transformers Siege: War for Cybertron Trilogy toys

Ook Transformers Siege: War for Cybertron Trilogy speelt in op de harten van G1 puristen!

Fans kunnen binnenkort aan de slag met het verzamelen van de nieuwe Transformers Siege: War for Cybertron Trilogy toys. Tijdens de Italy Lucca Comics & Games show onthulde Hasbro onlangs een drietal nieuwe bots. De heldhaftige Autobot Prowl, een nieuwe battlemaster genaamd Pteraxadon en de zogenaamde weaponizer Sixgun. Pteraxadon veranderd in een wapen en Sixgun kan gecombineerd worden met andere Transformers uit de nieuwe lijn. Neem hieronder een kijkje.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On