Ghost Recon Breakpoint Bèta gaat morgen van start

Ghost Recon Breakpoint wordt een explosief avontuur!

De Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Bèta die speelbaar is van 5 tot en met 8 september op Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC is nu beschikbaar om te pre-loaden. Toegang tot de bèta is voor spelers die de game hebben gepre-ordered, UPLAY+-abonnees, spelers die hebben deelgenomen aan Online Technical Tests en willekeurig gekozen spelers die zich hebben aangemeld op ghostrecon.com/beta. Closed bètaspelers hebben de kans om deel te nemen aan Man Down, een speciaal in-game liefdadigheidsevenement om geld op te halen voor Child’s Play.

In de closed bèta ontdekken spelers een aantal gebieden en missies in 4-speler coöp of alleen. De bèta bevat twee Operation Greenstone-missies die deel zijn van het hoofdverhaal. Verder zijn er Auroa Missions en dat zijn zijmissies om spelers meer over het eiland en zijn inwoners te laten ontdekken en Faction Missions die acht nieuwe missies per dag bevatten. Ook zijn Drone Areas beschikbaar om de kracht van de spelers te testen in een gevecht. Spelers nemen het op tegen Murmurs, Aamons en Behemoths, respectievelijk kleine, gemiddelde en grote drones.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On