Warframe viert 5-jarig bestaan

Warframe spelers worden de komende weken beloont voor hun loyaliteit!

Digital Extremes heeft aangekondigd dat Warframe spelers, om het 5-jarige bestaan van de game te vieren, gratis een prachtige Dex skin voor Warframe Excalibur ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen is voor 28 maart in te loggen. De Dex skin en Dex helm worden daarmee automatisch aan je account toegevoegd. Maar dat is niet alles Tenno! Door een viertal speciale Alert missies te spelen kun je bovendien alle gratis items uit de jubileums van voorgaande jaren ook nog bemachtigen. Wat dacht je van de Dex Furis smg’s, de Dex Dakra zwaarden, het Dex Sybaris geweer en de prachtige Dex Syandana, om Excalibur’s look helemaal compleet te maken!

Via de merchandise store van Digital Extremes kun je overigens ook een gelimiteerde cap en/of tshirt bestellen. Neem hier dus zeker even een kijkje als je op zoek bent naar coole Warframe merchandise. Bekijk Dex Exclaibur hieronder in volle glorie.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On