Mortal Kombat 11: Aftermath gameplay

Mortal Kombat 11: Aftermath brengt Robocop naar de iconische fighter!

Op 26 mei zullen spelers de splinternieuwe uitbreiding van de populaire fighter Mortal Kombat 11 in huis kunnen halen. Mortal Kombat 11: Aftermath biedt spelers een nieuwe cinematic story, drie nieuwe personages ( Fujin, Robocop en Sheeva) en een drietal nieuwe skin packs. Daarnaast zal iedereen die in bezit is van Mortal Kombat 11 bloederige nieuwe stage fatalities, friendships en nieuwe stages ontvangen via een gratis update die ook op 26 mei zal worden uitgebracht.

Als je nog niet in het bezit bent van Mortal Kombat 11 raden we je aan om de Mortal Kombat 11 Kollection in huis te halen. Dit pakket bevat de Mortal Kombat 11 game, de Kombat Pack (speel als Spawn, The Terminator, The Joker, Sindel en Nighthawk) en de nieuwe Aftermath uitbreiding. Neem hieronder een kijkje naar de bloederige gameplay van Mortal Kombat 11: Aftermath!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On