Xbox op E3 2019

Wat waren de grootste Xbox aankondigingen, trailers en games tijdens E3 2019?

Volgend jaar is een groots jaar voor gamers omdat hoogstwaarschijnlijk de nieuwe generatie consoles gelanceerd zullen worden. Sony sloeg dit jaar de E3 over en dat gaf Microsoft een kans om alles uit de kast te halen om ons te overtuigen dat de nieuwe Xbox console in onze huiskamer thuis hoort. Maar wat had Microsoft nou allemaal naar de show meegenomen? Je leest en ziet het hieronder.

Xbox Project Scarlett onthulling

Project Scarlett is Microsoft’s next-gen console. Het team achter de Xbox One X en Elite controller is al jaren bezig met de ontwikkeling en claimen dat het nieuwe stukje hardware ergens rond de Kerstdagen in 2020 verkrijgbaar zal zijn. Het belangrijkste doel van het systeem is om laadtijden te reduceren, een 8K resolutie in 120 frames per second op je beeld te toveren, en gebruik te maken van een SSD. Volgens het team zal dit zorgen voor levensechte graphics en games waar laadtijden verleden tijd zijn. Ook zal je games via verschillende Xbox platformen kunnen spelen. Hoe dit precies werkt is echter nog onduidelijk.

In Halo Infinite keert Master Chief terug!

Project Scarlett zal gelanceerd worden met Halo Infinite. In de trailer zien we de terugkeer van Master Chief en krijgen we een indruk van de  prachtige visuals.

Elden Ring officieel aangekondigd

Eerder deze week werd het bestaan van Elden Ring al gelekt, wat de verassing een beetje heeft verpest. Maar de samenwerking tussen FromSoftware en George R.R. Martin is eentje die we goed in de gaten zullen moeten houden. Elden Ring heeft aan de hand van de trailer mogelijk erg veel potentie.

Ga in The Outer Worlds op ontdekkingsreis

Over The Outer Worlds valt niet echt veel te zeggen. Neem daarom zelf even een kijkje naar de onderstaande trailer. Je gaat in ieder geval op avontuur op een dodelijke kolonie planeet.

Bleeding Edge is een melee knokfestijn

Al dat geknal zat? Bleeding Edge, de nieuwste game van Ninja Theory, laat achte spelers het tegen elkaar opnemen in een bloederig knokfestijn. Grafisch heeft de game wle iets weg van Borderlands, maar dan net even iets anders.

Minecraft Dungeons ziet er verfrissend uit

In Minecraft Dungeons kunnen vier spelers op avontuur in allerlei verschillende dungeons. Een dungeon crawler met een Minecraft-sausje klinkt in ieder geval zeker niet verkeerd.

Gears 5 introduceert nieuwe modus

Wij waren jarenlang grote Gears of War fans, al hebben de laatste paar games onze harten helaas niet weten terug te winnen. Op 10 september 2019 zal Gears 5 echter uitgebracht worden en hopelijk is dit de game waar we al jaren op hebben gewacht. In de trailer maken we kennis met de nieuwe Escape modus. We zijn alleen nog niet echt overtuigd. Oordeel zelf!

Wie kent de Battletoads nog?

De Battletoads zijn terug! Ga samen met twee vrienden aan de slag met deze kleurrijke beat-em-up. En zeg nou zelf, er zijn lang niet genoeg couch co-op games. Battletoads kan dat gat dus prima vullen.

Blair Witch moet horror fans bevredigen

Maak je borst maar nat, want in de Blair Witch game zul je ongetwijfeld griezelen. Als die trouwe Bullet nou maar niet dood gaat…

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On