Maak je klaar voor BOXBOY! + BOXXGIRL!

De puzzelserie van BOXBOY! komt voor het eerst naar de Nintendo Switch!

Wanneer BOXBOY! + BOXGIRL! op 26 april verschijnt kunnen spelers de puzzels niet alleen in hun eentje kraken, maar ook samenwerkend als team. Wie het alvast eens wil proberen kan nu de gratis BOXBOY! + BOXGIRL!-demo downloaden in de Nintendo eShop. Voordat de game digitaal verschijnt op 26 april kunnen spelers in deze demo verschillende levels en spelstanden proberen, inclusief de coöpstand die voor het eerst in de serie aanwezig is.
BOXBOY! + BOXGIRL! bevat meer dan 270 levels, de meeste in de serie tot op heden. Voor het eerst kunnen twee spelers samenwerken om de puzzels te kraken. Daarnaast kan een enkele speler in de “A Tale for Two”-stand wisselen tussen de helden Qbby and Qucy. Als bonus krijgen spelers die de verhalende stand voltooiden toegang tot een nieuw avontuur met Qudy, de lange, met puzzels die hen dwingen buiten de rechthoek te denken.
Neem hieronder een kijkje naar de promovideo.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On