Soul Calibur VI verwelkomt nieuwe personages

In Soul Calibur VI is Nightmare bruter dan ooit tevoren!

Bandai Namco heeft vier nieuwe personages voor Soul Calibur VI onthuld. Naast klassieke personages als de lenige Xianghua, de stoere Kilik en de meedogenloze Nightmare is Grøh een splinternieuwe krijger. Dankzij de nieuwe super aanvallen begint duidelijk te worden dat deze nieuwe Soul Calibur heel wat interessante elementen zal bevatten. Vooral Nightmare en zijn duistere paard heeft een immense indruk op ons achter gelaten. Bekijk dus snel wat de krijgers dit jaar voor ons in petto zullen hebben. Soul Calibur VI zal uitgebracht worden op de Xbox One, de PlayStation 4 en de PC.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On