MG 1/100 Ex-S Gundam wordt dure grap

  • Naam: Ex-S Gundam/ S Gundam
  • Lijn: Master Grade (MG)
  • Uitgever: Bandai
  • Schaal: 1/100
  • Releasedatum: april 2019
  • Prijs: 12,960 Yen

Zal je zowel de Ex-S Gundam als de S Gundam kunnen bouwen?

Dengeki Hobby heeft een aantal foto’s gepubliceerd van de Master Grade 1/100 Ex-S Gundam en S Gundam die op dit moment te bezichtigen zijn op het NEXT PHASE GUNPLA EXHIBIT evenement in Tokio. In het bouwpakket vind je genoeg onderdelen om een van de twee kolossale mobile suits te bouwen. Maar fans zijn al meteen teleurgesteld omdat je het bouwpakket twee keer zult moeten aanschaffen als je beide variaties in je bezit wilt hebben. Met een prijskaartje van 12,960 yen is dat nog al een dure grap. Je zult immers ook nog verzendkosten, belasting en invoer moeten betalen. Had Bandai dus niet beter beide varianten los moeten uitbrengen? Bekijk hieronder de Dengeki Hobby foto’s.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On