For Honor Year 3 Season 4 gaat vanaf morgen van start

For Honor ontvangt nieuwe Wu Lin-Held!

For Honor Year 3 Season 4: Sun Da introduceert op 7 november een nieuwe Wu Lin-Held genaamd Zhanhu. Deze nieuwe Held is vanaf 7 november direct speelbaar voor spelers met de Year 3 Pass. Zhanhu is vanaf 14 november 2019 voor alle spelers verkrijgbaar voor 15.000 Staal.

De Zhanhu, speelbaar als Fu Huo of Sun Da, respectievelijk de vrouwelijke en mannelijke versie van de nieuwe Held, vertrouwen op hun mobiliteit en dragen een lang, enkelzijdig zwaard genaamd Changdao. Ook zijn de Zhanhu meesters in artillerie, waarbij ze gebruikmaken van gloednieuwe soorten aanvallen om de vijand te verbranden en grote schade aan te richten op het slagveld. Dit alles gebeurt onder andere op de nieuwe map die Year 3 Season 4 introduceert: Qiang Pass. Daarnaast worden enkele Helden opnieuw gebalanceerd en worden er dit seizoen wederom verschillende updates doorgevoerd die gebaseerd zijn op feedback van spelers.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On