Far Cry 5 The Resistance trailer

Far Cry 5 zal in de lente uitgebracht worden!

Het duurt nog wel even voordat fans aan de slag kunnen met Far Cry 5. Maar om ons alvast in de stemming te brengen heeft Ubisoft een splinternieuwe trailer uitgebracht waarin we een betere indruk van de game kunnen krijgen. Het is tijd om terug te vechten! Neem dus snel een kijkje naar The Resistance trailer van Far Cry 5. Vanaf 27 maart 2018 ligt Far Cry 5 overigens in de winkelschappen voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Je kunt natuurlijk alvast een pre-order plaatsen. Als je nog niet overtuigd was is dit misschien de trailer die je over de streep zal trekken.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On