Ni No Kuni II: Revenant Kingdom releasedatum bekend

Zal Ni No Kuni II: Revenant Kingdom het eerste avontuur kunnen evenaren?

Bandai Namco Entertainment heeft aangekondigd dat Ni No Kuni II: Revenant Kingdom van 23 maart 2018 in de winkelschappen zal liggen. Het langverwachte vervolg op Ni No Kuni: Warth of the White Witch zal exclusief verkijgbara zijn op de PlayStation 4 en PC.

“As you all know, LEVEL-5 is committed to delivering the highest levels of design and quality in each of our video game titles. The development of our latest project, Ni no Kuni II: REVENANT KINGDOM, is coming along very well and we can’t wait to share this new adventure with you, our fans. In an effort to constantly innovate and bring new experiences to players, we’ve also implemented new modes in Ni no Kuni II: REVENANT KINGDOM including the new Skirmish and Kingdom Modes which will surly delight players zei Akihiro Hino, President en CEO van LEVEL-5. 

Neem hieronder nog even een kijkje naar de trailer die afgelopen zomer tijdens de E3 werd uitgebracht.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On